Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Mert a héten újra kezdtem a futást, és úgy tűnik, gyógyultnak nyilváníthatom magam! Ráadásul új cipőben, mert leértékelve találtam Nike vomerot, amire egy éve vágyok!
Az én drága Matyikám tegnap az iskolai duatlon versenyen második lett!!!!!! A felsőbb évfolyamok sportolóit is lehagyta! És egész nap a nyakában lógott az ezüstérem. (hiába na, anyjára ütött :-)))
másfél hónap nemfutás után, ma azt mondta az érsebész, hogy MEHETEK FUTNI!!! meg azt is mondta, hogy "csak" visszérgyulladásom VOLT. és hogy vegyek kompressziós harisnyát, és SZALADJAK!!! és azt is mondta a futás nem csinál ilyen dudlikat az ember lábára, azok maguktól csinálják magukat. (na ezt nem pont így fogalmazta meg.) még soha senkinek nem fizettem 9000 HUF-ot ilyen boldogan... gondoljatok bele május óta nem futhattam, mert azt mondta egy bőrgyógyász. egyébként azt is mondta, ha kihúzatom a fogam, elmúlik a dudor a lábamról. ha nem, menjek a nőgyógyászhoz, fül-orr-gégészhez, esetleg ők is kiszednek ezt-azt, és akkor tényleg hátha nem lesz lila folt. ez azért elég gyanúsan hangzott. ezért is mentem végül érsebészhez. szeretem az érsebészeket.
Egy ora mulva uj futocipot veszek, ugyhogy nekem ma fulig er a szam :))))))
Múltheti reggeli futásom alkalmával elvesztettem a nyakláncomat, ami 10 éve lógott a nyakamban, és nem utolsó sorban a szüleimtől kaptam..., és csodaszép volt ... és a részem volt. Nagyon bántott a dolog.
Tegnap kiplakátoltam a futókörömön... hátha ...
Ma délután felhívott egy 78 éves bácsika, kutyasétáltatás közben megtalálta, s úgy gondolja neki nem áll jól, így visszaadná.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Első maratonom volt ma...de borzalmas volt. Egyszerűen elszabadult a pulzusom, pedig teljesen jó sebességgel mentem. A borzalmas meleg számlájára írom, meg ugye 15-20 fokban volt végig a felk. Az a lényeg megvan. Bár 20 pulzuspont az elképesztő( Az első 10 km 145-50p. gondoltam és majdnem 170 volt, azt hittem rossz az órám pedig alig haladtam.). Na ez nem egy fülig ér a szám üzi, pedig amúgy igen
Akkor fülig ér ma a szád !!! Nagyon gratulálok, csapj egy görbe estét. Vagy fuss :-)
Előzmény: antokzsofi (945)
Ma sikerült neveznem a bp.-i Triatlon VB-re (Age- Group),az olimpiai távra! Úgy néz ki ,hogy benne vagyok a 25 magyar - korosztályos -indulóba ! ?
Csatlakozom Balázshoz . Nekem is fülig ér a szám mert életem első maratonján átléptem a 600-at
Hetedik napja tartósan 89 kg és valamennyi dkg-t mutat a mérleg! Hurrá! 102-ről indultam tavaly augusztusban ...
Ma megérkezett a compressios lábszárvédő (2XU). Pont időben:):) Így az Asics comp.zokni (köszi Kreky) mellé van váltás:):)
Megyek ám naná! Ott a helyem! addig futok heti 50-60 kilit jövö hétvégén 38 kilt. Aztán halyrá! A lábam is egész jól szuperál! Nálad mi újs hogy készülsz?
Előzmény: csetbalu (936)
Remélem, eszedbe jutott a "közös tanulás" és jó kedvvel vizsgáztál!
Gratulálok!!!
Előzmény: G.Ildi (932)
1. Ötössel zártam az uszodamesteri tanfolyamot. :)
2. Végre alhatok. Az elmúlt másfél hétben jóval több időt töltöttem vízben mint ágyban, úgyhogy ennek legalább annyira örülök, mint az eredményemnek. :)
Ma fülig ér a szám mert ma 29 kilit futottam életem edigi leghosszabbját
Idei (nekem) első szigeti hendi. Egyéni csúcs közeli idővel, gyönyörű tavaszi napon, nagyon jól esett, és a végén a tombolán is nyertem. Otthon meg vár a medvehagymás pogácsa, a tojásfestés, és sonkafőzés. Hmmm, már várom!
30-on innen, 30-on túl:):) először 30 km felett, először 3 óra felett, először és utoljára 30 év alatt:):)
néhány napig megint mosolygok:)
Ma nagyon jót kocogtam Edytkével a szigeten - 2 kört.
Utána egyedül még 2 kört.
Így megvan az idei leghosszabb távom 20 kili. Jóóóóó volt.
még ma is fülig ér a szám a tegnapi YT után:) nagy öröm volt látni (és futni utánuk) az edzésonline-on már megismert és elképzelt kiváló sportembereket, innen is köszönöm az élményt:)
jóleső érzés volt látni, hogy Mateve és Mecsenye sporttársak mindig pár száz méteren belül futottak előttem... de ez köszönhető annak, hogy nem siettek, megálltak pisilni, a kényelmes frissítő mobilpontokon mindig elidőztek, és tisztes távolból zúztam mögöttük. legalább nem tévedtem el:)
aztán amikor a saját penzumomat letudtam, fent nevezettek elindultak, és futottak egy tisztességeset...:)
Pecsenye! Szóval mikor és hol lesz? Ez a kérdésem és kérem a T. bíróságot utasítsa az alperest hogy konkrétan válaszoljon mert megörűlök!
Előzmény: pecsenye (910)
Ma Agárdon a YT keretében sok remek edzesonline-s futókollágát ismertem meg!! Ezért (is) érdemes élni!!
idén először végre sziklán másztam!! :-)
igaz kicsit nedves volt, igaz kicsit hideg volt, igaz, hogy az utsó 2 utat sötétben másztam,de mégiscsak szikla volt!! ez így volt szép, így volt jó
Tökjó :) Gratula!
(amúgy hogy működik ez? a szövetség kijelöl vagy lehet pályázni? támogatnak vagy állhatod a saját költségeidet?)
Előzmény: pecsenye (907)
Eddig tudtommal: Kónya Ákos, Zahorán János és Cserpák József, Szabó Sándor, Németh Zoltán, jómagam
Horváth Mónika, Gurdon Éva,Lubics Szilvia, mateve részvétele valószínű.
Előzmény: prókátor (906)
Tegnap átvettem a triatlon VB.-re a mezemet...