Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
No hát akkor megvan az 1000 mérföld.
És egyben az első 80 km-es hetem.
Ugyan már, Joci, mi az a 4200?
Nekem a mai extra távval fordult át épp egy kilométerrel a számláló: idén 701 km! Nincs meg a tízes szorzód...
Előzmény: mjoci (489)
1500 km az idén, nekem ez így leírva elég sok, főleg ha belegondolok, hogy pl. ezt autóval egyben levezetni milyen fárasztó lett volna :)
1500 km futás idén. 1609-et terveztem 2010-re, ez már fél lábon is meglesz :)
300 lejegyzett km biciklizve eddig 2010-ben. :D (Még lenne ráadásnak kb. 200, amit nem írtam le, és nem tartottam számon. Mondjuk az nem 2010-es adat lenne, de mindegy.)
A szeptemberi 10., az idei 200. futáson Almádiban teljesitettem a 4000. kilit.
Valamivel több, mint 150 km futva. :D Nem nagy szám, de nekem ez is valami. :P
No, még egy kis szám: a ma esti futással épp meglett az idei 600. km.
800. km valahol a BP Nike félmaraton közepén. Nem nagy szám, de azért büszke vagyok rá :)
nem feltétlen tökölés az ha vki még nem akar maratont futni. vki könnyebben eljut oda, vki nehezebben, ennyi :)
Előzmény: prókátor (462)
Ja, amúgy be vagyunk nevezve ekidenre, ha jól megy a nike, akkor átneveznék 30-ra :-)
Rossz vagy !! :-))))
tervben van, de szintidőset nem tudok futni, viszont novemberben meg lesz két nap alatt, 2x21 kilcsi :DD
Csak egy a bibi, nincs plecsni....csak valami gönc
Rendes maratont, csak plecsniért futok.
Akkor már ideje megfutni!Gyere el a Budapest Maratonra! Na ne tökölj! Benevezel eljössz lefutod oszt kész! Na ennyi! Nevezz be!Ne légy puhány!Hajrááááááá!!!!!!
Előzmény: RunKa (460)
400 kilcsi futva, egy kis kényszerpihenővel.