Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
dehogy ölted meg, csak sajnos egyelőre nem írhatom be h 2000, pedig lehet meglett volna vasárnap estig :P (egy kis extra igyekezettel, mondjuk egy ráadás hosszú lassú könnyű futással) :)
Előzmény: Bozót (535)
Megöltem a topikot :(
Na, nincs ám itt harag, max félreértés. Megdumáltuk, kardok eltéve, csatabárdok elásva :)
Előzmény: Bozót (534)
Ott figyelt a smiley a végén... De igazad van, befogom a csőröm, biztos bennem van a hiba, engem is sokminden zavar, bosszant , elgondolkoztat ami talán nem kéne....és a tréfát sem mindenkii szereti, még ha érti is...
Előzmény: Mike01 (532)
Miert lenne harag, csak bosszantott, hogy nem tudom elolvasni. Es ne gondold, hgoy kevesebbet er, mint aki itt a tobb ezerrel tobalozik. ARANYABAN merve te is ugyanugy teljesitesz, senki nem ugy kezdte, hogy na most iden lefut 2e Km-t. A mostani edzettsegedhez, es lepcsofokugrashoz ennyi kell, es ezt te hoztad is. Ugyanakkora elismeres jar erte, mint amikor majd beirod az 500-at, 1e-t, stb... Szoval nem kell magad ledegradalni.
Elore az 500-ert. :)
Bozot: .... irtam, de inkabb toroltem.
Előzmény: zenoka (529)
Asszem egyesek túl sokat bámulnak képernyőt...menjetek inkább futni, az nem rontja a szemeteket :P ;-)
Előzmény: zenoka (529)
200 es azert irtam kisbetukkel mert sok szep nagy szam szerepel itt minek lehuzni :D
jah buszke vagyok ra bontottam is hozza egy uveg irsai olivert:)
egyebkent a gephaz hibaja miert engedi a betumeretnel ilyen kicsit:))
+ siman el lehet olvasni szerintem:)
"200 kilometer futva a kezdetektol... juli 5.. de csak kicsivel irom itt a sok nagyszamos kozott:)"
de ugye nincs harag?:))) pacsi!
Előzmény: Mike01 (525)
Megoldás2: nagyítás a böngészőben (pl. firefoxban nézet-nagyítás-nagyítás).
hé-héhééé !!!! hol vannak a mosolyok a mondataid végéről ??? ne bántsd fényeskét !
Előzmény: Mike01 (525)
Olvashatatatlan.
Ha ennyire szegyenled, vagy nem vagy buszke ra, akkor minek irod be mikroszkop betukkel??? Ha meg buszke vagy ra/ orommel tolt el, (akarmennyi is,) akkor meg ird normalisan. Kossz.
Előzmény: zenoka (523)
200 km futva (2010-ben, mert ezelőtt nem jegyeztem még fel). Kis lépés másoknak, de nagy lépés nekem! :D :P
200 kilometer futni a kezdetektol... juli 5.. de csak kicsivel irom itt a sok nagyszamos kozott:)
mindjárt meglesz az ide 500 km-em. Már csak a coca cola hiányzik hozzá!
2000 km futva ... (az ünneplés egy 1:27:02-es félmaraton PB volt ...)
Ide i futás: 2500 km. eddig...:) legalábbis remélem hogy lesz még bőven
Bakker, ha ezt így folytatod és jövő szezonban nem futsz valami rohadt nagy PB-t valahol, én leütlek
Előzmény: mjoci (501)
1800:) nem kerek, de közelít:)