Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
Években is lehet gondolkodni?
Ez a 30.jubileumi évem testépítésben:-)
Ebből az első 20 szinte teljes értékű kihagyások nélkül,azóta pedig a bringa mellett minden évben ősztől tavaszig.
10 éve 2001-ben,2 év edzés,1 év versenyzés után nyertem az első komoly versenyemet bringán a Hungaroringen amatőr korosztályban,ahol akkor mindenki ott volt,aki számított,gyakorlatilag Magyar Amatőr Bajnokság volt...:-)
Gratula, nem piskóta szám!
Én ma reggel léptem át a 2.000 mérföldet futással idénre.
Előzmény: mjoci (845)
...most, hogy téged olvaslak, találomra ránéztem az edzéseim számára, és mit látok:
250
Előzmény: Skam (842)
Most tartok a 222. edzésnél ebben az évben. De mindjárt változtatok is ezen!
Egy kicsit lassabbra sikerült, mert a végén 16,4km-t futottam, így összejött szeptemberben 315,6km.
Nem lett kerek a szám:-)
Előzmény: Amatőr (832)
150. futónap kihagyás nélkül Május 3.-a óta. Szeptemberben pedig eddig 456,54 km.
Ha futok holnap 800métert, akkor ebben a hónapban kereken 300km-t futottam.
vasarnap elertem a SZAZadik futo edzest iden es tegnap atleptem a HETSZAZadik kilometert:) remelem iden meglesz az 1000:P
Ezek most "igazi" lábon futott kilométerek? És hol tartasz fejbenfutásban:-))
Előzmény: Amatőr (811)
Ennyi kilométerböl már lehet csinálni egy dupla ironman-t. Vagy ha az sok, akkor egy simát, Nagyatádon:-)
Előzmény: HarcsaBarna (812)
96.3km futás augusztusban (jó, jó, nem kerek, de szép sorozatot alkotnak a számjegyek... ;) )
Túl az 500 km-en futva. Mondjuk ez elég szánalmas, főleg annak tekintetében, hogy ebből80-at a jótifuti alatt szedtem össze, de hát így jár az ember, ha ultrások közé keveredik :D
Megvan az idei 100. futásom!
És a km-szám is vészesen közeledik a kimondhatatlan 1000-hez...
3000-en túl...