Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
Elég, ha azt mondod: a medvég téli álmot alszanak!!:)) A 366-dik nap kell vezetni egy hangyányi kilivel:))
Előzmény: csetbalu (941)
grat a 600-hoz Cimbi...!! :)
ha nekem is legalább ennyi lenne... na de nincs, mert (sorolom a kifogásokat) : hideg volt, beteg voltam, dolgozom, kicsilányom szórakoztat és viszont, várandós feleségem körül ugrándozok, gyerekszobát alakítok ki, kicsilányom szobáját át, miénket újra, nappalit szét :), és futni akarok, csak nem mindig jön össze:) na de majd egyszer:)
legyen kerek szám, eljutottam 250-ig...:) ezt is megbecsülöm :)
Előzmény: Shrek (935)
Az első 100 óra sport 2012-ben....Igaz,jobban indult az év,de ennek is örülni kell...:-)
Hat napja még 500 volt.
Jól megnyomtad ezeket a napokat, de innen már az ilyen napok lesznek a minimum elvárások!
Előzmény: mjoci (919)
Úgy látom Joci arra gyúr, hogy többet fusson, mint amit én bringázom - így téli időszakban - , de jön még a tavasz és a nyár........:))))
Előzmény: ORBEA ORCA (914)
Natári évi 300..felkészülési ciklus szerinti évi 600 km.
Aggódni nem csak funi!!:)) Az meg megy neked de nagyon::))))
Előzmény: mjoci (946)