Időpont: 2008. május 24.
Rajt: 6:45, Csillaghegy, HÉV megálló (Az időpont megegyezik a Kinizsi Százas teljesítménytúra rajtidejének kezdetével, a verseny azonban tömegrajttal indul.)
Cél: Szárliget, Általános Iskola
Táv: 101,6 km (Össz szintemelkedés 2775 méter)
Szintidő: 17 óra. Az a versenyző, aki a szintidőn túl, de 24 órán belül teljesíti a távot, a Kinizsi Százas teljesítménytúra díjazására jogosult.

Útvonal: Csillaghegy - Róka-hegy - Nagy-Kevély - Hosszú-hegy - Pilis - Pilis-nyereg - Kétágú-hegy - Kesztölc - Dorog - Nagy-Gete - Hegyeskő - Mogyorósbánya - Péliföldszentkereszt - Pusztamarót - Gerecse - Bányahegy - Koldusszállás - Tornyópuszta - Somlyóvár - Nagyegyháza - Szárliget

Terep Százas verseny képeiA verseny útvonala teljes egészében a Kinizsi Százas útvonalán halad, melynek betartása kötelező. A rendezőség fenntartja a jogot, hogy előre nem jelzett helyen is ellenőrizze a futók áthaladását. Az útvonalat a rendezőség külön nem jelöli, a tájékozódás a versenyzők feladata. Aki ellenőrzőpontot hagy ki, annak teljesítése nem érvényes.

Nevezés
Interneten ezen az oldalon
Postai levélben: Korányi Balázs, Budapest, Dűne utca 3 címen. Helyszíni nevezés nincs. A nevezési díj április 10-ig 2500 forint.

A részvételhez egészségi alkalmasság igazolása szükséges (a rendezvényre szóló háziorvosi igazolás, vagy egy évnél nem régebbi - bármely sportágra szóló - sportorvosi engedély). 18 évnél fiatalabb résztvevő a versenyen nem indulhat.

A teljes versenykiírást itt olvashatod.

További információ:
- a terep100@index.hu email címen vagy a 06-30-680-3977-es telefonszámon;
- a versennyel kapcsolatos egyéb információkat, híreket a www.ultramarathon.hu internetes oldalon publikálják a szervezők;
- a Kinizsi Százas hivatalos honlapja: www.fsz.bme.hu/k100 ahol további információ található a teljesítménytúráról.

Kapcsolódó híreink:
Holnap rajtol a Terep Százas és a Kinizsi Százas
Hatalmas pályacsúcsok és holtverseny a célban a Terep Százason


Forrás:
 UMSZ
Képek: http://libanon.fw.hu/Terepszazas20070519/index.htm