Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 479 906 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Úszás - Kozma Dominik is olimpiai szintet úszott az OB-n

Bozót | 2016-04-13 | Nincs hozzászólás!

Kozma Dominik teljesítette 200 méteres gyorsúszásban az olimpiai induláshoz szükséges szintidőt a győri országos bajnokság keddi nyitónapján. A hosszú vállsérülés után visszatérő sportoló a 4x200 méteres magyar A váltó első embereként 1:47.73 perc alatt teljesítette a távot, ami több mint két tizeddel jobb a nemzetközi szövetség által meghatározott kvalifikációs időnél (1:47.97 p).

Hegyikerékpár: Pünkösdkor indult a kvalifikáció

pen | 2010-05-26 | Nincs hozzászólás!

Offenburg világkupaA pünkösdi hétvégén rendezték Offenburgban a hegyikerekesek idei, harmadik világkupáját, az olimpiai krossz-viadalnak az angol és a belga után adott a német város otthont. Magyar részről a felnőtt férfiak és nők mezőnye mellett az utánpótlásfutamokban is volt érdekeltség, a junior fiúk esetében az offenburgi, a szingapúri olimpia egyik felmérő versenye is volt egyben. A felnőtteknél összesen hat magyar szerzett világranglista-pontot, a londoni olimpiára beindítva a pontszerző „gépezetet”.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke