Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 988 134 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Rövidpályás úszó EB - 10 dobogós hely

Bozót | 2013-12-16 | Nincs hozzászólás!

A magyar válogatott csapatként a második helyen zárt az éremtáblán, 10 dobogós helyezéssel, a pontversenyben negyedik lett, abszolút összevetésben pedig Gyurta Dánielé és Hosszú Katinkáé az egész Európa-bajnokság legjobb egyéni teljesítménye a herningi rövidpályás viadalon.

Rövidpályás úszó EB - első napi eredmények

Bozót | 2013-12-13 | Nincs hozzászólás!

Hosszú Katinkának nem volt ellenfele a 200 méteres vegyes úszás döntőjében a herningi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, a rajttól a célig vezetve, a két testhossznyi előnnyel, 2:04.33 perces Európa-bajnoki csúccsal aranyérmet szerzett.

Verrasztó Evelyn a 6. helyen végzett 2:08.34-gyel. Bernek Péter 2. lett 200 háton, Hosszú 4. 200 pillangón, amelyben Szilágyi Liliána az 5. helyen ért célba. Verrasztó Dávid 7., Cseh László csak 10. lett 200 vegyesen.

Rövidpályás úszó EB - elindult a magyar csapat

Bozót | 2013-12-10 | Nincs hozzászólás!

Hétfőn kora délután útra kelt a magyar úszóválogatott, amely Frankfurt érintésével jut el a dániai Herningbe, ahol csütörtöktől vasárnapig rendezik a rövidpályás Európa-bajnokságot.

Élő videó chat Hosszú Katinkával

Bozót | 2013-12-05 | Nincs hozzászólás!

HosszúAz ARENA cég már közzé tette, december 13-án 12:30-tól 13:00-ig, a dániai Herningben, a rövidpályás EB helyszínén, közvetlenül a délelőtti előfutamok után „Forró Szék" címmel élő video chatet biztosít mindazok számára, akik a világ bármely pontjáról kérdéseket tesznek fel Európa legjobb úszójának.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke