Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 763 026 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - Nibali nyerte az Ománi Körversenyt

Bozót | 2016-02-23 | Nincs hozzászólás!

Egy a sprintereknek kedvező 130 és fél kilométeres szakasszal zárult az Ománi Körverseny, melynek penzuma mindössze két kisebb kategorizált emelkedőt tartogatott. 

Kerékpár - Nibali is nyilatkozott idei terveiről

Bozót | 2015-01-05 | Nincs hozzászólás!

Vincenzo Nibali elsődleges célja a 2015-ös évben, hogy megvédje bajnoki címét a Tour de France-on, de az Astana kapitánya nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy Alberto Contadorhoz hasonlóan ezen kívül a Giron is elinduljon a nagy körversenyek közül.

Giro - Nibali ismét fölényesen győzött

Bozót | 2013-05-24 | Nincs hozzászólás!

A rózsaszín trikót viselő olasz Vincenzo Nibali fölényesen megnyerte a 20.6 km hosszú egyéni időfutamot az Olasz kerékpáros körversenyen (Giro d'Italia), ezzel tovább növelte előnyét riválisaival szemben, és három szakasszal a vége előtt gyakorlatilag már győztesnek érezheti magát.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke