Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 709 671 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Evans 37 évesen megnyerheti a Giro-t?

Bozót | 2013-11-27 | Nincs hozzászólás!

EvansMenedzsere szerint Evans jó eséllyel pályázhat a 2014-es Giro első helyére, annak ellenére, hogy a verseny idején tölti be a 37. évét. Allan Peiper úgy véli Evans-ben még rengeteg energia van és a szükséges munkát is hajlandó befektetni.

Giro - Nibali ismét fölényesen győzött

Bozót | 2013-05-24 | Nincs hozzászólás!

A rózsaszín trikót viselő olasz Vincenzo Nibali fölényesen megnyerte a 20.6 km hosszú egyéni időfutamot az Olasz kerékpáros körversenyen (Giro d'Italia), ezzel tovább növelte előnyét riválisaival szemben, és három szakasszal a vége előtt gyakorlatilag már győztesnek érezheti magát.

Giro d'Italia 14-15.szakasz - közbeszól az időjárás

Bozót | 2013-05-21 | Nincs hozzászólás!

Különleges körülmények között rendezték meg a Giro d'Italia 14. és 15. szakaszát. A résztvevők közül sokan egyetértettek abban, hogy az idei Giro 14. szakasza életük egyik legnehezebb etapja volt. Bár a szervezők a hó és a rossz látási viszonyok miatt törölték a Sestriere hegyet az útvonalból, az egész nap ömlő eső és a kegyetlen hideg így is keményen megrogyasztotta a bringásokat.  Vasárnap pedig a Cesana Torinese és a Col du Galibier közötti 149 kilométeres táv elején még zöld környezetben haladtak a kerekesek, ám a célt már hóesésben érték el.

Giro - Battaglin nyerte a negyedik szakaszt, Paolini továbbra is az élen

Bozót | 2013-05-09 | Nincs hozzászólás!

Az olasz Enrico Battaglin nyerte meg a Giro d'Italia negyedik szakaszát, amely után továbbra is Luca Paolini viseli az összetettben élen állónak járó rózsaszín trikót. A tavalyi Tour de France győztesének, Bradley Wigginsnek már 34 másodperc hátránya van Paolinivel szemben.

Kerékpár - 9 nap múlva indul a Giro

Bozót | 2013-04-25 | Nincs hozzászólás!

Már tíz nap sincs hátra az év első Grand Tour körversenyéig, az idén 96. alkalommal megrendezésre kerülő  Giro d'Italia-ig. Érdemes lesz követni a feltehetőleg izgalmas eseményeket, melyekhez a gyönyörű olasz táj nyújt majd méltó hátteret.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke