Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 419 505 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Növekszik a kerékpárral utazók száma a MÁV szerint

Bozót | 2014-06-27 | Nincs hozzászólás!

bringaÉvente már mintegy 370 ezren utaznak a kerékpárjukkal együtt vonaton, egy év alatt a számuk csaknem húsz százalékkal nőtt - közölte a MÁV-Start szerdán az MTI-vel.

Kerékpár - új kerékpártárolókat adott át a MÁV

Bozót | 2013-08-06 | Nincs hozzászólás!

Új kerékpártárolókat épített utasainak a GYSEV Zrt. A vasúttársaság 29 helyszínen, összesen 371 darab biciklitárolót helyezett üzembe az elmúlt hetekben. A fejlesztések érintik a Sopron-Szombathely, Sopron-Győr, Szombathely-Rajka, Szombathely-Kőszeg, valamint a Szombathely-Zalaszentiván vasúti szakaszt is.

Egy év futás a Föld körül - részletek egy különleges futós blogból 2. rész

Bozót | 2012-12-04 | 5 hozzászólás

Becky útja – rövid olasz kitérő után – Afrikába, azon belül is Etiópiába vezetett. A Yaya Village nevű „edzőkomplexumban” tartózkodik két hónapig, amely tulajdonképpen egy magaslati nemzetközi edzőtábor (2700m tengerszint felett) és szálláshely, 1km-es (földes) futópályával, rengeteg terep futóútvonallal, konferenciateremmel, szaunával, edzőteremmel, sportpályákkal.

Egy év futás a Föld körül - részletek egy különleges futós blogból

Bozót | 2012-11-22 | 8 hozzászólás

Érdekes blogra bukkantam az interneten barangolva, egy frissen diplomázott amerikai hölgy, aki természetesen sportoló, ösztöndíjasként nyakába vette a világot és nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy egy évig tartó „vándorútja” során az egyes vidékek „futókulturáját” tanulmányozza.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke