Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 115 381 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Minden idők legdrágább olimpiája lehet Szocsi

Bozót | 2013-06-07 | Nincs hozzászólás!

SzocsiAz orosz ellenzék egyik vezetője szerint hivatalnokok és üzletemberek 30 milliárd dollárt sikkasztottak el a Szocsi téli olimpia előkészületei során. A jövő télen tartandó ötkarikás játékok becsült költségei néhány év alatt az ötszörösére ugrottak. - közölte az Inforádió a BBC-re hivatkozva.

Jövőre 10-15 milliárdos állami támogatás a nem TAO-s sportágaknak

pen | 2012-10-24 | Nincs hozzászólás!

bringa és pénzJövőre várhatóan 10-15 milliárd forintos közvetlen állami támogatásban részesül az a 14 sportági szakszövetség, amelyek nem kapnak a társasági adókedvezményből a látványsportágakhoz befolyó összegből.

Paula Radcliffe elveszítheti az állami támogatást

pen | 2012-10-15 | Nincs hozzászólás!

A brit atlétikai szövetség holnapi ülésén várhatóan megvonja majd a 39. születésnapjához közelítő maratonfutónőtől a támogatást. A jelenlegi, szigorú támogatás program szabályai szerint ugyanis csak azon atléták kaphatnak az atlétikai szövetségtől pénzügyi segítséget, akiket a szakmai vezetés éremesélyesnek tart Rióban. Ezek a sportolók viszont igen jelentős, £13,000 - £26,000 (4,5-9 millió forint) támogatásra számíthatnak a National Lottery Fundból, azaz a brit nemzeti szerencsejáték alapból.

Az olimpia gazdaságtana - mennyibe kerül és mennyit hoz

pen | 2012-07-04 | Nincs hozzászólás!

Zöld logoA Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok kezdete előtt néhány héttel egyre gyakrabban merül fel a kérdés: „Vajon megéri-e olimpiát rendezni? Megtérül-e London számára a hatalmas befektetés?". A gazdasági szakemberek hétről-hétre újabb elemzéseket hoznak napvilágra arról, hogy vajon London milyen mérleggel fog kijönni az olimpia rendezéséből. A következő értékelés Horváth Istvántól, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatójától származik.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke