Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 138 696 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika - szponzorszerződést kapott a doppingos múltú Gatlin

Bozót | 2015-03-26 | 1 hozzászólás

Az előző szezonban az amerikai Justin Gatlin uralta a sprintszámokat, de már akkor sok vita volt körülötte. A versenyszervezők egy része doppingos múltja miatt eleve nem kívánatos személynek nyilvánította, most pedig azért nagy a felháborodás, mert Gatlin a Nike-tól kapott szponzorszerződést.

Justin Gatlin is a 100 méter aranyérmét szeretné Londonban

pen | 2012-06-04 | Nincs hozzászólás!

A 2004-es athéni olimpia 100-as bajnoka, aki 2006-ban akadt fenn egy doppingellenőrzésen és négy évre szóló eltiltással sújtották, egy hónappal ezelőtt Dohában elért 9.87-es idejével már jelezte, hogy komolyan készül az olimpiára. Ennél jobbat eddig idén csak Bolt (9.76) és Yohan Blake futott (9.84). Gatlin hivatalos egyéni csúcsa 9.85.

Kővágó bronzérmes, Márton negyedik lett Dohában

pen | 2012-05-14 | Nincs hozzászólás!

atlétika pálya és szögesA diszkoszvető Kővágó Zoltán pénteken bronzérmes lett a legrangosabb atlétikai versenysorozat, a viadalonként 480 ezer dollár összedíjazású Gyémánt Liga első, dohai állomásán.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke