Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 856 688 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Hatalmas pályacsúcs a New York City Marathonon

sepi | 2011-11-06 | 2 hozzászólás

Geoffrey Mutai hatalmas új pályacsúccsal, 2:05:06-os idővel nyerte meg a New York City Marathont, Emmanuel Mutai és Tsegaye Kebede előtt. A női versenyt az etióp Firehiwot Dado nyerte, honfitársnője, a New Yorkban élő Buzunesh Deba és a versenyben 40 kilométerig vezető kenyai Mary Keitany előtt.

Atlétika: Radcliffe világcsúcsáért küzd az AIMS és a WMM

pen | 2011-09-22 | 4 hozzászólás

Az öt legnagyobb maratonfutó-versenyt tömörítő szervezet, a WMM és a 300 nemzetközi viadalt képviselő AIMS együtt tiltakozik amiatt, hogy a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) néhány hete hozott döntése értelmében januártól már nem számítana világcsúcsnak a brit Paula Radcliffe 2:15:25 órás eredménye. Radcliffe is nyilatkozott már az ügyben.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke