Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 433 603 km-t sportoltatok

Címketalálatok

2,5 - 4 millió forintba kerülhet az úthasználat a Budapest Maratonon

pen | 2012-04-27 | 10 hozzászólás

futas- labak aszfalton FFKocsis Árpád, a BSI vezetője szerint 2,5-4 millió forinjukba kerülhet a fővárosi utak használata a Budapest Maratonon, a rövidebb versenyeken pedig ennek az összegnek felét, harmadát fizethetik majd.

A maraton elszívja a pályaversenyzőket

pen | 2012-02-16 | 3 hozzászólás

A flotrack.org portálon jelent meg egy cikk a fenti témával kapcsolatba a napokban Kevin Selby tollából. A cikk szerint igen kevés amerikai hosszútávfutó keres évi bruttó 100.000 dollár* felett, kb. 20 ilyen futó lehet az egész USA-ban. A többiek pedig különböző mértékű anyagi gondokkal küzdenek. 

Mire megy el a nevezési díj?

pen | 2011-08-25 | 21 hozzászólás

dollárAz USA-ban tavaly az átlagos maratoni nevezési díj tavaly 85 dollár körül mozgott - ez az összeg 2006-ban még 66 dollár volt (egy dollár jelenleg kb. 188 forint). A Runners' World legfrissebb számában találtam egy elemzést arról, hogy mire is költik el a versenyszervezők a résztvevőktől beszedett nevezési díjakat. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke