Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 480 811 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Atlétika: Egy országos csúcs margójára

pen | 2011-07-01 | Nincs hozzászólás!

A brit Angela Thorp jó 15 éven át tartotta hazájában az országos csúcsot 100 méteres gátfutásban. Idén azonban kikerült a neve a rekorderek listájából, mivel honfitársnője, Tiffany Ofili-Porter 12,77-es idejével megdöntötte a régi rekordot. Thorp csalódott, szerinte nem jól van ez így. Thorpnak nem az fáj, hogy megdöntötték az országos csúcsát. Azt nehezményezi, hogy egy olyan sportolóé lett a rekord, aki szerinte nem „igazi brit". 

Atlétika: Gyémánt Liga, Lausanne

pen | 2011-07-01 | Nincs hozzászólás!

Hatodik helyen végzett Kiss Dániel a Gyémánt Liga  Lausanne-ban rendezett versenyén.  A 110 méteres gátfutást a kubai  olimpiai bajnok Dayron Robles  nyerte, Kiss 13,54 mp idővel ért célba. Asafa Powell a világ idei legjobbját futotta 100 méteren. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke