Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 762 966 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Rekordlétszám a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon

pen | 2012-03-26 | Nincs hozzászólás!

Március 25-én, vasárnap több mint 2000-en vettek részt a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon, ami rekord az esemény történetében. A termekben 7 órán keresztül 28 különböző fitneszórán lehet együtt mozogni a legismertebb hazai előadókkal, és a számos kiscsoportos órán lehetett kipróbálni a legújabb mozgásformákat a gymsticktől a trambulinig.

Újdonságok a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon

pen | 2012-03-10 | Nincs hozzászólás!

Mozogjunk az egészségünkért! Március 25-én lesz a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap a SYMA Csarnokban, idén újdonságként már három teremben négy helyszínnel. Újra a legismertebb hazai előadókkal lehet együtt mozogni, összesen 28 különböző fitneszórán lehet majd részt venni. 

Novemberben természetjárás és aerobic a BSI programjában

pen | 2011-10-27 | Nincs hozzászólás!

November 6-án futóbarát túranapot szervez a BSI Budapestről a Pilisbe, a hónap utolsó vasárnapján pedig a 6. Tesco FittArenába invitálják a tornázni vágyókat. 

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke