Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 43 456 862 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Sportruházati teszt: Under Armour beszámolók

pen | 2010-12-14 | Nincs hozzászólás!

Under Armour sportruházatLegutóbbi tesztünk keretében öt tesztelőnk Zensah és az Under Armour ruhákat próbálhatott ki. Következnek először az Under Armour beszámolók yoyo, runner42 és sepi tollából.

Sportruházati termékteszt: bemutatkozik a Zensah

pen | 2010-12-02 | 2 hozzászólás

logoMint korábban arról már beszámoltunk, fennállásunk óta először sportruházati termékek tesztelésébe fogtunk. A Zensah és az Under Armour hazai forgalmazói ajánlottak fel tesztelésre néhányat a termékeik közül. A kiválasztott tesztelők már nyúzzák a ruhákat, a teszt beszámolók decemberben várhatóak. Most következzen a Zensah termékek bemutatása.

Sportruházati termékeket tesztelünk

pen | 2010-11-22 | 11 hozzászólás

logoFennállásunk óta először sportruházati termékek tesztelésébe fogtunk. A Zensah és az Under Armour hazai forgalmazói ajánlottak fel tesztelésre néhányat a termékeik közül. A kiválasztott tesztelők már nyúzzák a ruhákat, teszt beszámolók decemberben várhatóak. Most elsőként következzen az Under Armour termékeinek bemutatása.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke