Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 418 929 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Dopping - listás lett a Béres-csepp

Bozót | 2015-02-05 | 1 hozzászólás

Új szer jelent meg a WADA tiltott szerek listáján, mégpedig a kobalt (kobalt-klorid-hexahidrát) ami például  a bizonyára sokak által ismert és használt Béres-cseppben is megtalálható. Alább a szövetség közleményét közöljük.

Doppingügyek: Ismét tiltólistára kerülhet a koffein?

7241gabi | 2010-07-09 | Nincs hozzászólás!

Ben CousinsBen Cousins, a korábban drogfüggő ausztrál futballista a hétvégi meccs után altatót vett be, majd az éjszakát egy melbourni kórház intenzív osztályán töltötte. Ennek a sajnálatos esetnek a kapcsán derült ki, rutinná vált, hogy a sportolók a meccsek előtt nagy mennyiségű koffeint szednek, majd - hogy pihenni tudjanak - altató tablettákkal próbálják kiváltani a koffein hatását.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke