Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 763 218 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Kerékpár - Gemenci Nagydíj

Bozót | 2014-06-11 | Nincs hozzászólás!

A Gemenci Nagydíj országúti kerékpárverseny vasárnapi zárószakaszában másodikként végzett Molnár István azt tartja igazán fontosnak, hogy a nagyon erős olaszok, románok és szerbek alkotta mezőnyben lépést tudott tartani riválisaival.

Kerékpár - neves indulók a Gemenci Nagydíjon

Bozót | 2013-05-07 | Nincs hozzászólás!

Tadej ValjevecAnnak ellenére, hogy nem UCI-bejegyzésű a verseny, egy neves kerekest is láthatnak a 39. Gemenci Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros körverseny nézői – hangzott el a május 18. és 19. között sorra kerülő viadal felvezető sajtótájékoztatóján Szekszárdon.

Kerékpár: Lesz-e idén Gemenci Nagydíj?

pen | 2010-04-28 | Nincs hozzászólás!

Az Ifjúsági Unió Szekszárd (IFU) 15 éve kötődik a Gemenci Nagydíj országúti kerékpárversenyhez, öt éven keresztül főszervezői voltak, az azt megelőző években pedig segítőként vettek részt a lebonyolításban. A viadal, mely a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) kategóriáját is megkapta, 35 év után, idén, ilyen formában, az IFU által nem kerül megrendezésre. Az indokokat Ignácz György, korábbi főszervező közleményben tudatja.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke