Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 41 506 133 km-t sportoltatok

Címketalálatok

Világbajnokok csatája az XTERRA bajnokságon

pen | 2009-09-28 | Nincs hozzászólás!

A francia Nicolas Lebrun - aki 2005-ben törött kézzel nyert XTERRA világbajnokságot - a legnagyobb amerikai versenyen az utolsó métereken hajrázta le a sportág 3-szoros világbajnokát, a dél-afrikai Conrad Stoltzot, miközben a rajttól a célig Stoltz volt az élen. A női versenyt is többszörös világbajnok nyerte, a kanadai Melanie McQuaid.

Tereptriatlon: Ismét Stoltz és McQuaid győzött

pen | 2009-05-28 | Nincs hozzászólás!

Újabb állomás, teljesen más terep - a győztesek mégis ugyanazok, aki sivatagban és erdei terepen is győztek az elmúlt hetekben. Három egymás utáni bajnoki futamon elsőként befutni a sportág történetében ritkaságnak számít - hogy a férfi és a női győztes is ilyen legyen, még nem volt példa.

Tereptriatlon: XTERRA a kaszinók földjén

pen | 2009-05-14 | Nincs hozzászólás!

Melanie McQuaid Egészen különleges XTERRA versenynek lehettek tanúi a résztvevők és a nézők - a nyugati bajnokságnak Las Vegas egyik szállodája adott otthont. Az úszást a hotel strandjáról indították - ami azért is különleges, mert a város a sivatagban fekszik... Az elmúlt évek két legnagyobb XTERRA csillaga itt is bizonyította, hogy a különlegesen nehéz terep csak erőt ad nekik. Melanie McQuaid és Conrad Stoltz ismét megszerezték a győzelmet.

Tereptriatlon: Nehéz terepen a 3-szoros világbajnok Stoltz a legjobb

pen | 2008-08-19 | Nincs hozzászólás!

Az XTERRA sorozat egyik legnehezebb pályáján papírforma szerint a két legtechnikásabb versenyző győzött: a kanadai Melanie McQuaid és a dél-afrikai Conrad Stoltz. A 2,5 órás versenyen közel 2000 m szintet kellett megmászni a versenyzőknek Snowbasin-ben (Utah).  

Triatlon: Szenzációs befutó az amerikai XTERRA bajnokságon

pen | 2008-06-17 | Nincs hozzászólás!

A női nyertes, Melanie McQuaid A férfiaknál nyolc év után újra Egyesült Államokbeli győztese van az amerikai bajnokságnak: Josiah Middaugh kemény sprintbefutóval nyert. A nőknél a kanadai Melanie McQuaid folytatta győzelmi sorozatát, úgy tűnik, idén pályától, időjárástól és ellenfelektől függetlenül tarol a kanadai versenyző.

atlétika balaton bringa bsi budapest dopping eb edzés egyéb sport fogyatékkal élők sportja frissiteni futás félmaraton gyalogtúra hegyikerékpár hosszú katinka iaaf ironman itu kerékpár london maraton mob mtb olimpia országos bajnokság országúti kerékpár parasport szabadidősport teljesítménytúra terepfutás tour de france triatlon túra ultrafutás vb világbajnokság világcsúcs világkupa úszás
Még több címke