Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 42 543 045 km-t sportoltatok
UB 2014

Ultrabalaton 2014 – Párban – újratöltve

lapiszorny | 2014-06-04 12:27:41 | 4 hozzászólás


Esztitől ezt az idézetet kaptam :

Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött. /Tatiosz/

 

Az utolsó egy hét nagyon nehéz volt – nem fizikálisan , mentálisan.

Hétfő: Eredeti terv,hogy Henivel párban futunk az UB-n , betegség miatt megvalósíthatatlannak tűnt, mérhetetlen szomorú voltam, tanácstalan és elkeseredett, nem tudtam miért alakulnak így a dolgok...


Kedd:
kezdtem elfogadni a tényeket …. egyedül indulok az UB-nak.

Szerda:

ötletek a Záróbuszosoktól; hosszú beszélgetés Lia Barátnémmal; Heni jóváhagyásának kérése a változtatásra, közben a gondolatok letisztultak, már tudom,hogy mit szeretnék, mi a feladatom ezzel a helyzettel: célba érni!

Átnevezést sikerült elintézni … Steib Petivel indulunk ,a férfi páros kategóriában.
Szerda este:
bírálatot kaptam egy ismerősömtől,hogy mennyire tisztességtelenül jártam el,hogy nem Henivel futok az UB-n.

Csütörtök:
mélypont … legyőzhetetlennek tűnő.

Péntek:
rossz hangulat, csendes utazás Balatonvilágosra Henivel, Esztivel és Ispivel.

Senkit sem ismerhetünk meg teljesen.
Ezért a legfélelmetesebb elfogadni valakit, hittel és bizalommal, és reménykedni, hogy ő is így fogad el minket....bennem nagyon megtört valami.

Záróbuszosok mind azt kérdezték, minden rendben van -e … válasz ez volt: nincs és nem is hiszem,hogy lesz, de holnap a rajtnál megpróbálok csak az ÚT-ra figyelni!

Szombat.... így is volt , csak arra figyeltünk Petivel , Esztivel és Gabival, hogy minden jól menjen, a lehető legjobbat tudjuk kihozni magunkból.

Ispivel folyamatosan kapcsolatban voltam, jó,hogy tudtam, valahol Ő is ott van a pályán.
Barátnémtól , Liától (velem voltál végig! ) ezt kaptam útravalónak: Szállj fel a csillagokba, szél könnyű szárnyán szállj, szállj fel a csillagokba, szállj fel szabad madár....
Ahol nagyon nehéz volt, ott ezt mondogattam.
Igyekeztem távol tartani magamtól azokat a rossz érzéseket és gondolatokat,amik csak súlyok voltak rajtam … sikerült , miután ezt rendeztem magamban , helyreállt a rendszer.
Nem akartam elveszni a rámrakódott rosszak alatt. Figyelni akartam, hallani akartam annak a másik világ, halk szellőinek susogásait, ami ad és nem elvesz … ami oltalmaz és nem bánt.
Tudtam figyelni a gyönyörű zöldekre, a színekre, az illatokra , tudtam figyelni önmagamra , az Útra , amin lennem kell ….
Nagyon pörögtünk :-) . Peti őrült tempót diktált …. volt bennem egy kis megfelelési kényszer, de hamar helyrebillent, megpróbáltam önmagamhoz képest jól teljesíteni, és nem túl nagy elvárásokat állítani magam elé.

 

Mikor a célban bemondták a csapatnevünket, eldobtam , mindent ami a kezemben volt, hárman Esztivel és Petivel értünk célba ….. fantasztikus érzés volt, nekem potyogtak a könnyeim, öleltem Petit, utána Esztit.
Boldogan hívtam Ispit,hogy beértünk …. Célba értünk!!!

 

Nagyon jól össze tudtunk dolgozni, Gábor, a profi autóskisérőnk, Eszti a mégprofibb bringáskisérőnk, Peti …. Peti , egy UFÓ :-) …. szóval …. KÖSZÖNÖM csapat! Köszönöm,hogy egységet tudtunk alkotni,hogy bármennyire is nehéz volt , de megcsináltuk.

Köszönöm a Családom minden egyes tagjának (,Adrinak,Ispinek, Anyunak,Apunak,Apókának,Anyókának és Nikónak),hogy küldték nekünk a sok-sok erőt,hogy drukkoltak nekünk, toltak fel az emelkedőn ….. és Mama, köszönöm a frissítő szellőt amit küldtél nekem ….

Sok jó embert ismertem meg, nem kezdem el felsorolni , mert valakit kihagynék és azzal senkit sem szeretnék megbántani. Jó helyen, jó emberek között voltam hétvégén ... :-).

 

“Milyen közel állnak egymáshoz: adni – kapni, ajándékozni – elvenni, tisztelni – megalázni, odafigyelni – elvárni, elengedni – kényszeríteni, megbocsátani – haragudni, megbízni – gyanakodni, együttérezni – közönybe burkolózni, hinni – kételkedni…

A választani tudás az igazi tudás.” /Tatiosz/

És még valami: Siófok , olyan mint a TAFT hajlakk ..... minden időben hosszan tart!!!!!!!!!!!  https://www.youtube.com/watch?v=M3cytC5i9k4  :-)

2014-06 hó (1 bejegyzés)
2013-09 hó (1 bejegyzés)
2013-07 hó (1 bejegyzés)
2010-04 hó (1 bejegyzés)
2010-02 hó (1 bejegyzés)